KluBar

RUDI BUČAR in BANDA – PRESTAVLJENO na nedoločen datum

Date/Time
01/01/2021 21:00


Koncert je PRESTAVLJEN NA NEDOLOČEN DATUM!

Ocenjujemo, da bomo glede na covid-19 situacijo, koncert lahko izpeljali šele v letu 2021. V primeru, da bo možno izpeljati prej, bomo vse, ki ste kupili vstopnice preko spleta, o tem tudi preko e-pošte obvestili in ponovno boste imeli možnost vračila vstopnic, v kolikor  vam datum ne bo ustrezal!

V primeru, da bi želeli vrniti vstopnice, lahko do ponedeljka 14. 9. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum še naprej do leta 2024 😉 …Tako Rudi Bučar kot tudi mi si zelo želimo koncert izpeljati in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju!

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

___________________________________________________________

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že skoraj poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo 11. aprila ponovno pri nas! S tem domiselnim mojstrom kreativne interpretacije bo nastopila tudi posebna za KluBar sestavljena BANDA odličnih glasbenikov.

Na voljo so vstopnice po ceni 14€.

Izjemoma kombinatorno prodajamo tudi VSTOPNICE stranska sedišča – 15€ (na podestu s pogledom na desno stran odra) – PRODAJA SEDIŠČ JE TRENUTNO USTAVLJENA, ker bo koncert po vsej verjetnosti zunaj in bo sedišč manj, kot jih lahko zagotovimo notri.

Prodajno mesto je lokal KluBar, lahko pa jih kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

en_GBEnglish
sl_SISlovenian en_GBEnglish