RUDI BUČAR in BANDA – stojišča

Date/Time
03/07/2020 21:00


Koncert je prestavljen na petek 3. 7. 2020!
V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do srede 3. 6. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum še za kakšen mesec…Tako Rudi Bučar kot tudi mi si zelo želimo koncert izpeljati in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju!

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

___________________________________________________________

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že skoraj poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo 11. aprila ponovno pri nas! S tem domiselnim mojstrom kreativne interpretacije bo nastopila tudi posebna za KluBar sestavljena BANDA odličnih glasbenikov.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne!

Prvih 50 »early bird« VSTOPNIC stojišče le 11€ | od 51. do 200. – 12€ | od 201. naprej – 14€.

Izjemoma kombinatorno prodajamo tudi VSTOPNICE stranska sedišča – 15€ (na podestu s pogledom na desno stran odra) – PRODAJA SEDIŠČ JE TRENUTNO USTAVLJENA, ker bo koncert po vsej verjetnosti zunaj in bo sedišč manj, kot jih lahko zagotovimo notri.

Prodajno mesto je lokal KluBar, lahko pa jih kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/