KluBar

BELIN – Večeri z okusom

Poletni  Večeri z okusom oziroma kulturno-zabavni koncerti na terasi lokala KluBar. Vedno polno, vedno kvalitetno, prijetno…VSTOPNINE NI!
Skupina BELIN
bo predstavila svoj novi album “Ciganka”, ki poboža dušo in izvedla tudi nekaj znanih melodij, da po potrebi zaplešete ali zapojete. Koncert izraža globoka čustvena potovanja, strast zlitja slovanske, balkanske in romske kulture.  Na novem albumu je besedila večine tradicionalnih romskih pesmi pevka Neža Drobnič Bogataj priredila in prevedla v slovenski jezik. Besedila opevajo tematike ljubezni, hrepenenja in radosti do življenja. Koncert je poln spontanosti, presenečenj in živahnih srečanj. Možna stranska učinka udeležbe koncerta sta petje in ples.
Člani so: glas – Neža Drobnič Bogataj, violina – Klemen Bračko, kitara – Miha Kraker, kontrabas – Vanja Dizdarević, tolkala, bobni – Matej Javoršek

Na kratko…VEČER CIGANSKIH MELODIJ, ZATO BO DIŠALO PO PLESU! 

Koncert se začne TOČNO ob 22h!

Lepo vabljeni, VSTOPNINE NI!

Možna je rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20.30 in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.