KluBar

ČEDAHUČI in FED HORSES 2v1

Koncert je prestavljen na ČETRTEK 3.9.2020!
Ker je dogodek v četrtek, vrata odpremo ob 20:30, TOČNO ob 21:15 nastopi skupina ČEDAHUČI in nastopa do 22:15, nato ob 22:30 še FED HORSES in nastopajo do 24:00.
V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do petka 17. 7. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.
 
V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum še za kakšen mesec…Tako Čedahučiji, Fed Horses kot tudi mi si zelo želimo koncert izpeljati in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju!
 
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

_________________________________

DVE odlični svojevrstni skupini v ENEM večeru!

ČEDAHUČI

Slovenski folksterji, kot so jih poimenovali novinarji, ustvarjajo avtorsko glasbo z besedili v slovenščini. Izdali so tri albume. Prvega, krajšega – »Čedahuči EP«, drugega z naslovom »Severnica« in tretjega »Svetilnik«.

Glasbo in aranžmaje za svoje pesmi pišejo sami, avtor besedil je član skupine Blaž Učakar.

Povezava Čedahuči: http://cedahuci.com/

FED HORSES

so slovenska alter-country skupina, ki se je vse od leta 2014 s svojim ljudskim melosom, zanimivim pristopom h country glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že dodobra ustalila v slovenskih ušesih, domačih prizoriščih in radijskih postajah. V zadnjih letih so se posvečali predvsem epizodnim, a dovršenim izdajam singlov. Pred dvema letoma so izdali svoj prvi album »Sinner«, s katerim so žanrsko in konceptualno zaokrožili svoje delovanje. Kdaj izdajo novi album? Jih vprašajte na koncertu kar sami 😉

Povezava Fed Horses: http://www.fedhorses.com/

Vrata odpremo ob 20:30, TOČNO ob 21:15 nastopi skupina ČEDAHUČI in nastopa do 22:15, nato ob 22:30 še FED HORSES in nastopajo do 24:00. Po koncertu sledi še program z DJ-em. Torej ne splača se zamuditi…

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 7€ | od 51 do 200 je 8€ | od 201. naprej in na koncertu pa 9€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar, vstop 18+

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/