KluBar

Četrtkanje: Brucovanje FOV in božičkanje – MAMBO KINGS

Date/Time
16/12/2021 20:00


_____________________

Dogodek je zaradi trenutnih covid razmer PRESTAVLJEN na četrtek 16. december 2021!

V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do petka 19. 11. 2021 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne (10 dni) imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
ČE STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
ČE STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.
 
V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum še za kakšen mesec… Vsi si zelo želimo dogodek izpeljati v varnem okolju in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju!
Že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za novi datum.
 
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

_____________________

Bližajo se prvi kolokviji, izpiti, tako da bo počasi treba sesti za mizo… Ampak pred tem je treba še enkrat dobro zažurati, se podružiti in nekaj MALEGA popiti…

FOVŠ, ŠS FOV, ŠO FOV in Tutorji FOV vam za to ponujajo idealen dogodek – BRUCOVANJE!

Brucovanje se organizira za najmlajše oziroma nove študente, ki morajo pred prvim izpitom še na krst! Preverili bomo:

  • kako inteligentna in pivsko usposobljena generacija je za nami,
  • ali lahko predamo krono za naj brucko in naj bruca,
  • ali je pridelan pravi študentsko-žurerski letnik…

Tako kot na vsakem Brucovanju lahko pričakujete nagrade, hostese, animacije, študentske cene pijač…od 20h do 22h vsakega BRUCA čaka tudi WELCOME BRUC DRINK! Torej bruci in brucke pohitite, vabljeni pa seveda tudi ostali študenti, da preverimo letošnji novi študentski potencial!

Od 20h do 22h je vstop BREZPLAČEN, kasneje je vstopnina 5€! V primeru, da zaradi covid razmer izvedba ne bo mogoča, si organizator pridrži pravico do prestavitve dogodka.

Količina obiskovalcev je zaradi razmer prepolovljena in omejena na 250, zato ZELO priporočamo da pridete malo prej oziroma vstop z vstopnico je zagotovljen!

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci, ki izpolnjujejo PCT pogoj! Upoštevati je potrebno tudi vsa ostala navodila, predpisana s strani NIJZ.

sl_SISlovenian
en_GBEnglish sl_SISlovenian