KluBar

Četrtkanje: Odklop! – MAMBO KINGS

_____________________

After corona party!

******

Dogodek je zaradi trenutnih covid razmer PRESTAVLJEN na četrtek 17. februar 2022! Že kupljene vstopnice veljajo za nov datum.

– ČE STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– ČE STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.
V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum še za kakšen mesec… Vsi si zelo želimo dogodek izpeljati v varnem okolju in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju!
Že kupljene vstopnice seveda veljajo tudi za novi datum.
Hvala za razumevanje!
******
1. after corona ODKLOP!
Najprej je želel FOVŠ, ŠS FOV, ŠO FOV in Tutorji FOV organizirati – BRUCOVANJE!
Sedaj novi študenti, niste več novi, ampak boste vseeno lahko na novo pošteno in legalno zažurali. Verjamemo, da vam gre skrivanje po kleteh, gozdovih, stanovanjih že pošteno na živce in da je zadnji čas, da potegnemo črto čez covid! Torej vabljeni na druženje, kjer bomo lahko brez zadržkov prenašali viruse, bacile in ljubezen.
Vstopnina je 5€!