KluBar

DOBRA MRHA – Večeri z okusom

Poletni  Večeri z okusom oziroma kulturno-zabavni koncerti na terasi lokala KluBar. Vedno polno, vedno kvalitetno, prijetno…VSTOPNINE NI!

DOBRA MRHA

je bend že izkušenih glasbenikov iz Ljubljane, ki se zgleduje po klasičnem starem rocku z energičnimi frenetičnimi kitarami začinjenimi z orglicami v kombinaciji s čvrsto ritem sekcijo ter  pristnimi rock’n’roll besedili.

Na nastopih oživljajo izvirne uspešnice SOKOLOV in DON MENTONY BENDA ter ostale večne evergreene, ustvarjajo pa tudi svojo lastno glasbo, katere večinski avtor  je kitarist Ivan Bekčič.

DOBRA MRHA so tako prava poslastica za vse rockerje, rock’n’roll navdušence in ljubitelje rhythm & bluesa. Njihova glasba je trda in melodična obenem, energičen nastop pa vas bo zagotovo popeljal na divjo rock’n’roll vožnjo z nostalgičnim pridihom.

Na koncertnih prizoriščih boste tako priča pravi, pristni rock zasedbi, med katero izstopata originalni pevec in orgličar DON MENTONY BENDA  Jani Kovačič ter originalni  kitarist in skladatelj SOKOLOV Ivan Bekčič, ki ima za seboj dolgo in uspešno glasbeno kariero, obsegajočo vse od LUBLANSKIH PSOV do PETRA LOVŠINA. Za čvrst, energičen ritem pa bosta poskrbela basist LETEČIH POTEPUHOV in ADI SMOLARJA Sergej Jereb ter bobnar Boštjan Jarič, ki je med drugimi sodeloval tudi z bosanskim pevcem Seidom Memićem VAJTA (Teška industrija).

Na kratko…KVALITETEN VEČER ROCK’N’ROLLA! 

Koncert se začne TOČNO ob 22h!

Lepo vabljeni, VSTOPNINE NI!

Možna je rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20.30 in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.