KluBar

DOBRA MRHA – Večeri z okusom

Pripravite se na poseben rock večer, kjer boste lahko uživali ob zvokih in ritmih pravega rock ‘n’ rolla!

DOBRA MRHA so na novo ustanovljeni bend že izkušenih glasbenikov iz Ljubljane, ki se zgleduje po klasičnem starem rocku z energičnimi frenetičnimi kitarami začinjenimi z orglicami v kombinaciji s čvrsto ritem sekcijo ter  pristnimi rock’n’roll besedili.

Na nastopih oživljajo izvirne uspešnice SOKOLOV in DON MENTONY BENDA obenem pa ustvarjajo svojo lastno glasbo, katere večinski avtor  je kitarist Ivan Bekčič.

DOBRA MRHA so tako prava poslastica za vse rockerje, rock’n’roll navdušence in ljubitelje rhythm & bluesa. Njihova glasba je trda in melodična obenem, energičen nastop pa vas bo zagotovo popeljal na divjo rock’n’roll vožnjo z nostalgičnim pridihom.

Na koncertnih prizoriščih boste tako priča pravi, pristni rock zasedbi, med katero izstopata originalni pevec in orgličar DON MENTONY BENDA  Jani Kovačič ter originalni  kitarist in skladatelj SOKOLOV Ivan Bekčič, ki ima za seboj dolgo in uspešno glasbeno kariero, obsegajočo vse od LUBLANSKIH PSOV do PETRA LOVŠINA.

Za čvrst, energičen ritem pa bosta poskrbela basist LETEČIH POTEPUHOV in ADI SMOLARJA Sergej Jereb ter bobnar Boštjan Jarič, ki je med drugimi sodeloval tudi z bosanskim pevcem Seidom Memićem VAJTA ( Teška industrija ).

Pridružite se nam na rock koncertu DOBRE MRHE in doživite pravo rock ‘n’ roll izkušnjo, ki vas bo navdušila in napolnila s pozitivno energijo .

Koncert se začne TOČNO ob 22:00!

VSTOPNINE NI!