KluBar

ELVIS JACKSON

Zaradi resnih zdravstvenih težav člana skupine EJ smo morali koncert še enkrat prestaviti s 14. 1. na 3. 3. 2023. Tako KluBar kot Elvis Jackson vas prosimo za razumevanje.
V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do 16. 1. 2023!
Dva načina vračila do 16. 1. 2023:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam pošljite sporočilo na: vstopnice@klubar.si, da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Prosimo, da nam pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam pošljite sporočilo na vstopnice@klubar.si z željo po vračilu vstopnic s sliko/scanom vstopnic, da jih lahko razveljavimo in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.
Nakazila/vračila kupnin bomo izvršili skupaj v enem dnevu do 31. 1. 2023!
Ostali, ki ne boste vračali vstopnic, pa januarja pri vstopu dobite “EJ pijačo dobrodošlice” kot zahvalo za vztrajnost in podporo!
**********************************************************************************************

Elvis Jackson so mnogi kritiki označili kot skupino, ki vas bo s svojo neposrednostjo, energijo, tehnično dovršenostjo in simpatičnostjo prevzela v trenutku. V domačem in širšem okolju izstopajo iz klasičnih  oziroma ustaljenih okvirov, nastopajo na največjih koncertnih odrih, za svoje delovanje pa so bili v Sloveniji že večkrat nagrajeni. Na kratko: It’s the best motherf**ing punk rock, crossover band!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 10€ | od 51. do 150. je 12€ | od 151. naprej in na koncertu pa 15€.

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!