FLIRRT in BOHEM – 2v1

Date/Time
08/05/2020 21:00


Koncert je prestavljen na petek 8. 5. 2020. V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do ponedeljka 23. 3. 2020 vrnete vstopnice. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

 

Ta koncertni večeru mora imeti tudi podnaslov in sicer smo ga imenovali: VEČER VEČNIH BALAD!

FLIRRTI pravijo: »Z žanrom se spopada tisti, ki nima časa prisluhnit pripovedi. Mi pa pripadamo vsakemu, ki najprej pripada samemu sebi.« Za KluBar pripravljajo poseben koncert, ki bo zaznamovan z odličnimi večnimi skladbami, kot so: Romeo in Julija, V mojem telesu, Njena balada, Ona, Jutranji striptis, Ko je ni, Preden greš še mal ostan itn. Glede na to, da za njimi nastopijo še Bohemi, bo vse kratno in sladko 🙂

BOHEM  je leta 2004 izdala svoj prvenec z naslovom »Življenje ni zločin«.
Uspešnice On je jaz, Deveti junij, Kraljica sanj, Boem, Kri so omogočile skupini, da je krepko povečala svojo prisotnost na koncertnih odrih in radijskih postajah po Sloveniji.
Če ne veste, aktivno ustvarjajo še danes! Balada o njej, Nihče iz Vesolja, Moje so le nekatere novejše uspešnice, ki jih slišite na radijskih postajah…Bohem feni pa jih itak poznate!

Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 22h nastopi skupina FLIRRT in nastopa do 23:15, TOČNO ob 23:30 začne skupina BOHEM in nastopa do 0:40. Torej skupaj dobite dve in pol ure večnih hitov, zato se splača boditi točen.

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 6€ | od 51 do 200 je 7€ | od 201. naprej in na koncertu pa 9€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar, vstop 18+

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/