KluBar

FLIRRT – razprodano!

Legendarni FLIRRT vabijo na koncert od Dnevu žena v Kranj v Klubar, kjer nas bodo objeli z zimzelenimi skladbami kot so Romeo in JulijaV mojem telesuKo je niNjena balada20 let nazaj in novejšimi uspešnicami kot so KometaKo leživa in mnoge druge.

FLIRRT so bili vedno bend ljubezni in prav zato tokrat obljubljajo še bolj čustven koncert; kot se za dan zaljubljencev spodobi. Rok Lunaček, pevec in avtor skupine pravi:
”9.3. bo dan za ljubezen. Ker je dan žena, še toliko bolj. Skupaj bomo previli čas nazaj in skozi glasbo podoživeli ljubezen kot je bila nekoč in kot je danes. Čudovito bo!”

FLIRRT 
so v svoji karieri odigrali več kot 1000 koncertov, lani razprodali Cvetličarno in še leto prej Festivalno dvorano, izdali sedem studijskih albumov in posneli preko 120 avtorskih skladb.

Od leta 1997 pravijo, da so bend skoncentrirane ljubezni in da so najbolj ponosni, da lahko pojejo v najlepšem jeziku na svetu – v slovenščini.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 16€ | od 51. do 150. je 18€ | od 151. naprej in na koncertu pa 20€.

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20. in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!