KluBar

GEDORE – Večeri z okusom

Poletje trka na vrata in prav tako prijetni Večeri z okusom oziroma kulturno-zabavni koncerti na terasi lokala KluBar. VSTOPNINE NI!
GEDORE

Gedore, pod Črnokalskim viaduktom domača vsem dobro poznana skupina, obstaja že 18 let. Sestavlja jo šest stalnih članov, ki so nedavno zasnovali, posneli in v svet poslali album, ki je med poslušalci in kritiki požel nemalo pohval. Tomaž Boškin (vokal, harmonika, klaviature, pozavna), Mitja Bobič (klaviature, trobenta, vokal), Marko Hrvatin (kitara), Marko Toškan (bobni, vokal), Simon Markežič (bas kitara) in Jan Baruca (kitara in vokal), ki v zasedbi poskrbi tudi za miks in produkcijo skladb.

Na albumu se sliši neomajna kreativnost, predvsem pa glasbena zrelost vsakega izmed članov zasedbe, saj prav vsi veljajo za prekaljene mačke domače glasbene scene. Svojo kilometrino so namreč pridobili na istrskih veselicah, na katerih so poslušalce/obiskovalce lahko navdušili z izvirnostjo svojih skladb, predvsem pa s kakovostno, do potankosti dodelano izvedbo le-teh.

In nenazadnje, nedavno, so na jubilejnem festivalu Popevka s skladbo Od tu do tam so prepričali tudi strokovno žirijo in odnesli prvo nagrado. Sicer pa so v vseh teh letih bili spremljevalna skupina mnogih znanih obrazov primorske glasbene scene, denimo Slavka Ivančiča, Anike Horvat, Rudija Bučarja, Iztoka Novaka Easyja, Tulia Furlaniča ter drugim.

Na kratko…SPLAČA SE PRIDT! 

Koncert se začne TOČNO ob 22h!

Lepo vabljeni, VSTOPNINE NI!

Možna je rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20.30 in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.