KluBar

GRUNGE SHOW: Matic Ajdič & Peter Hudnik – Večeri z okusom

Poletje je tu in tudi Večeri z okusom oziroma kulturno-zabavni koncerti na terasi lokala KluBar. VSTOPNINE NI!
Peter Hudnik (vokal, akustična kitara) in Matic Ajdič (akustična kitara, spremljevalni vokal) sta se združila, da obudita popularno rock glasbo iz prve polovice devetdesetih let – grunge. Skupaj preigravata že osmo leto zapored največje hite bandov, kot so: Nirvana, Pearl jam, Alice in chains, Foo Fighters, Stone temple pilots, Soundgarden in podobnih.

Če želite malo nostalgije na to obdobje in tovrstno glasbo ali pa le preživeti en lep večer, potem ste vabljeni da se nam pridružite na edinstvenem grunge žuru!

Na kratko…TRADICIONALEN VEČER PETJA, PITJA IN DOBRE VOLJE! 

Koncert se začne TOČNO ob 22h!

Lepo vabljeni, VSTOPNINE NI!

Možna je rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20.30 in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.