KluBar

GUŠTI in JOKER OUT, 2v1

Že znano koncertno KluBar-kombinacijo »2v1« bodo to sezono odprli GUŠTI & JOKER OUT! Dolgoletne izkušnje na eni strani in pa mladostniška zagnanost po kvalitetnem glasbenem ustvarjanju na drugi, bosta te večer spremenila v odličen glasbeni cocktail!

Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 22h nastopi skupina JOKER OUT in nastopa do 23:00, TOČNO ob 23:15 začne GUŠTI in nastopa…po filingu 😉

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 6€ | od 51 do 200 je 7€ | od 201. naprej in na koncertu pa 8€.

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.
Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!

GUŠTI
Gušti, znan tudi kot dolgoletni član glasbene skupine Big foot mama, je v svoji karieri z lastnim glasbenim izrazom k sodelovanju privabil odlične in priznane glasbene izvajalce kot so Bajaga, Andja Marić, Tomi Meglič (Siddharta), Buda (Elvis Jackson) ter Alyo. Izstrelitev izrednega dvojca pod imenom Gušti in Polona, pa je avtorja postavilo v prav poseben predal slovenskega glasbenega mozaika. Komade kot so: Vedno zame, Mine leto, Sjene, Hoću neću, Modro sonce, Navaden občan, vsi poznate!

Pri nastopu Guštija bo ženske vokale prevzela Nina Radkovič, poleg nje pa bodo Guštiju na odru delali družbo še odlični glasbeniki: Peter Dekleva (kitara), Andi Koglot (klaviature), Anej Kočevar (bas), Urban Krč (bobni).

JOKER OUT
En najbolj vročih mladih bendov zadnjih let, ki je v raziskovanju zvokov prišel do zaključka, da je to kar iščejo »shagadelic rock«.

Koncertirajo po celi Sloveniji, pogosto tudi kot predskupina največjih domačih bendov (Big foot mam, Hamo & Tribute 2 love, Siddharta). Ustvarjajo slovensko muziko, posneli so tudi že dva singla in videospota (Omamljeno telo, Kot srce, ki kri poganja) in kmalu v petek 13.9. izide že novi singl in spot.
Avtorske pesmi se počasi nabirajo, za cel koncert pa jih žal še ni dovolj, zato program zapolnijo tudi s kakšno znano priredbo!
Člani skupine: Bojan Cvjetičanin- Vokal, Matic Kovačič- Bobni, Kris Guštin- Kitara, Jan Peteh- Kitara, Martin Jurkovič- Bas.

Lepo vabljeni in hvala, ker podpirate dobro glasbo!

Koncerte podpira: Union!