KluBar

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

“KLUBEZEN, Klubska tura 22”

Leto 2022 bo posebno leto – leto lubezni. Hamo & Tribute 2 Love lubezen nosijo že v svojem imenu, v svoji glasbi pa nežna iskanja tega tako poznanega a hkrati tako izmuzljivega in zapletenega čustva mešajo s strastjo, večnim rockom in bluesom. Leta 2022 so 22.5.2022 ob 20.25 v Križankah prvič predstavili svoje nove (lubezenske) zgodbe, ki so na dan koncerta izšle na vinilu z naslovom ’22’.

Sedaj pa se podajajo na klubsko turo Lubezni, med katero bodo obiskali vse večje & manjše kraje v Sloveniji. Klubi so njihova ljubezen, so intimni, čustveni, navdihujoči, kot “Tista” o kateri pojejo. Hamo & Tribute 2 Love so v vseh letih svojega dela in lubezni do njega večkrat pokazali in dokazali, da so v živo prepričljivi, močni in … karizmatični. In da počnejo točno to, kar imajo radi in kar ljubijo.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 14€ | od 51. do 150. je 16€ | od 151. naprej in na koncertu pa 18€.

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

V kolikor se covid-19 razmere poslabšajo, bo potrebno upoštevati tudi vsa ostala navodila, predpisana s strani NIJZ oziroma vlade!