KluBar

KELTIKA – Večeri z okusom

Poletni  Večeri z okusom oziroma kulturno-zabavni koncerti na terasi lokala KluBar. Vedno polno, vedno kvalitetno, prijetno…VSTOPNINE NI!
KELTIKA

je skupina, ki poskrbi za dobro vzdušje in žgočo plesno muziko v slogu funka, popa in rocka. Ime je povzeto po znani cesti, ki povezuje muzičiste iz zasedbe. Prihaja iz Spodnje Idrije, Cerknega, Mosta na Soči in Tolmina. Zametki današnje zasedbe segajo v pomlad 2018;
Bend preigrava pretežno funky, pop in rock uspešnice svetovnih ter domačih avtorjev/skupin, kot so: Stevie Wonder, David Bowie, Michael Jackson, Sting, Bruno Mars, Aretha Franklin, Queen, Beatles, Amy Winehouse, Zucchero, Lady Gaga, Vaya con Dios…predstavili bodo tudi nekaj avtorskih komadov in naredili žur!

Člani skupine: Marjeta Purgar Hvala (vokal), Florjan Kobal (vokal, trobenta), Robert Jeklin (kitara, vokal), Borut Purgar (bobni), Matija Purgar (bas, vokal), Matej Zgaga (klaviature, vokal).

Na kratko…RAZNOLIKO in KVALITETNO! 

Koncert se začne TOČNO ob 22h!

Lepo vabljeni, VSTOPNINE NI!

Možna je rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20.30 in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.