KluBar

KluBar Krafnest 2022 – Always full party!

*petek, 29. 7. od 21h do 3h
TOMY D’KING & live act
*sobota, 30.7. od 21h do 3h
LUMINUS / GLEZZI & BLEAU
___________________
Tomy D’King:
Rezident tradicionalnih Beach partijev v KluBaru!
Tomy D’King je priznan slovenski DJ z 20 letnimi izkušnjami – vrtel je že v vseh največjih slovenskih klubih in diskotekah ter tudi v tujini. Glasbeno preferira vse od chill deep vocal, funky, latino, nudisco, soulful in tropical house do classic & tech house ritmov. Tokrat bo vse skupaj začinjeno še s spremljavo saksofona ter (morebitnim) presenečenjem v živo!
___________________
Luminus:

Luminus is a duo of DJs & Producers from Kranj, Slovenia. Their greatest success was a remix of  Ed Sheeran – Bad Habits wish got over 8 millions views on youtube. They are known for playing EDM & House music mixing with RnB hits bringing electronic festival vibes to the set. You can check them out here: https://www.youtube.com/channel/UCtkLSWJaYuFNnOXQQAhvRjQ

___________________

Glezzi & Bleau:

V rolkarski družbi iz Škofje Loke sta se pred leti izoblikovala dva DJ-ja, Glezzi in Bleau, ki bosta spremljala naš večer. Posamezno se v selekciji glasbe razlikujeta, v dvojici pa sta v diverziteti našla tudi skupno točko. Pričakujete lahko nepričakovan in igriv sprehod med žanri disco, afrodisco, dance in house.

Splošna pravila:

– dodatna ponudba poletnih cocktailov,
– vstopnine ni,
– zabava je namenjena polnoletnim!