KluBar

KluBar okuševalnica – butične žgane pijače MAISON FERRAND

OKUŠEVALNICA butičnih žganih pijač  MAISON FERRAND iz Francije ( PLANTATION rumi, CITADELLE gini, FERRAND konjaki).

Maison Ferrand je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev butičnih žganih pijač iz Francije. Podjetje je ustanovil Alexandre Gabriel leta 1989 s ciljem, da ohrani stare obrtne metode izdelovanja žganih pijač ob neprestanem dodajanju inovacij.
Same Ferrand korenine segajo v več kot 400 – letno zgodovino, vse v leto 1630. Lastnik Alexandre Gabriel je strasten, radoveden in z okusom po lepoti ter neustavljiv podjetnik v iskanju popolnosti. Obrtnik in podjetnik, ki dostavi le najboljše izdelke z najnaprednejšimi in
natančnimi metodami izdelave.

V asortimanu znamke Maison Ferrand najdete Plantation rume, Canerock aromatiziran rum, Ferrand konjake, Citadelle gine, Magellan gin, Froggy vodko in Mathilde likerje.

Tokrat bomo gostili predavatelja Filipa Whita, brand Ambassadorja družbe Maison Ferrand!

Filip White ima več kot 13 let izkušenj v industriji, ki jih je pridobil z delom barmana in vodenjem lokalov na Poljskem, v Angliji in na Islandiji, zdaj pa ponosno zastopa portfelj Maison Ferranda kot brand ambasador za Srednjo in Vzhodno Evropo. Njegov najljubši slog koktajlov so sodobne klasike in predelani stari izvirni recepti.

Predavanje bo potekalo v angleščini. Cena okuševalnice je 25€. V ceno je vključena degustacija butičnih žganih pijač in prigrizki.

Link za nakup vstopnic: https://klubar.si/vstopnice/

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!