KluBar

KOALA VOICE

Koala Voice nam s tokratnim pohodom po slovenskih odrih prinašajo že 5. studijski album – Auf Wiedersehen. V obliki singlov, obogatenih z videi, so nam do sedaj predstavili skladbe Vest, Tebe Imam Rajši Od Drugih,The Bigger The City in Late For The Party. Ob spremljavi njihove žmohtne odrske prezence in nalezljivih kitarskih riffov pa lahko poleg že utečenih komadov iz prejšnjih albumov kot so Go disco go, Wild dancer (Kangaroo’s a neighbour – 2015), Sierra, Vede Premikanja (Wolkenfabrik – 2017), Ker tu je vse tako lepo (Woo Horsie – 2018), Vertigo, Spaghettification in Vukovi (Plata – 2021), pričakujete nove komade v žanrski mešanici indie-rocka, punk-popa in disca. Koala Voice po lanskoletni uspešni turneji na Nizozemskem in razprodanih koncertih v Ljubljani, Kopru ter Mariboru, nadaljujejo s samostojnim koncertiranjem po Sloveniji in tujini. Tokrat se ustavijo tudi pri nas in obljubljajo TOP klubski špil!

Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah, svojo publiko pa lovijo tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit, Inmusic in drugi.

Koala Voice so Domen Don Holc, Manca Trampuš, Miha Prašnikar in Tilen Prašnikar.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert! Po koncertu sledi after z DJ-em.

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 14€ | od 51. do 150. je 16€ | od 151. naprej 18€ | na koncertu 20€

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20. in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!