KluBar

MADE IN YUGOSLAVIA – KrAID!

Made in Yugoslavia ter KluBar organizirata dobrodelni koncert za kranjske družine v stiski, ki jim bomo pomagali v okviru dobrodelne akcije V Kranju dobro v srcu mislimo!

VSA VSTOPNINA GRE V DOBRODELNE NAMENE, ker se nastopajoči odpovedujejo honorarju! KluBar bo ponudil dobrodelne napitke (pivo, vino, žganje, sok), od katerih se bo namenil EURO V DOBRODELNE NAMENE, fotograf pride zastonj oziroma nameni svoj honorar V DOBRODELNE NAMENE, … in še kakšen prostovoljec se bo našel do koncerta.

*******************************************************************

Skupina MADE IN YUGOSLAVIA poskuša zajeti spekter vseh bendov bivše republike. Na njihovem repertoarju najdemo skoraj vse, od legendarnih skupin kot so Bajaga, Bijelo Dugme, Parni Valjak, Divlje Jagode, Zabranjeno Pušenje, Partibrejkers … do novejših S.A.R.S., Dubioza Kolektiv itn. Njihovi nastopi so nabiti z veliko dozo rock’n’rolla in z dobro energijo!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Dobrodelna vstopnina: predprodaja in na koncertu vsaj 5€! Vsa vstopnina gre za pomoč kranjskim družinam v stiski! Dovoljeno je kupiti tudi več vstopnic 😉

Priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci odprtega srca.