KluBar

MAL’PREPOZN koncert in rock žur!

 

Skupino MAL’PREPOZN sestavlja pet članov, ki prihajajo iz Zgornjih Pirnič, Škofje Loke, Žirov in Postojne, korenine pa imajo vsi v Škofji Loki. Vsi člani so pretežno samouki na svojih instrumentih, njihovi pogledi na glasbo so dokaj različni; a jih že deseto leto druži rock, prijateljstvo in želja po skupnem ustvarjanju glasbe.

Iz preproste želje zaigrati prijatelju pesem presenečenja za njegovo 50 letnico, štirje prijatelji po več desetletjih jeseni 2013 znova primejo za instrumente in nekako uigrajo dve pesmi. Iz navdušenja, ki sledi in spoznanja, da ni nujno, da je vsa moška družba »over 50« vedno samo za šankom, nastane glasbena najprej štiričlanska zasedba, ki na vajah ugotavlja, da so na koncu vsake vaje dokaj utrujeni in da so očitno glede na svoja leta pričeli vse skupaj »mal’prepozn’«. Obup ni bil njihovo vodilo, zato nastane nova skupina na lokalni sceni z imenom MAL PREPOZN. V prvih letih preigravajo cover skladbe na različnih koncertih in odziv publike je presenetljivo dober.

Mal’Prepozn v obdobju 2019/2020 pričnejo z vadbo avtorskih pesmi za album prvenec, pri čemer jim velikodušno z bogatimi izkušnjami priskočita na pomoč brata Vuksanović, legendi slovenske rock scene. Nastane album Mi gremo, ki izide v začetku 2022; odziv je dober, tudi na radijskih postajah. Bend je trenutno v fazi priprave drugega albuma. Na koncertu v KluBaru bo tako predstavljen cel album prvenec »MI gremo« in poleg tega tudi precej materiala z drugega prihajajočega albuma.

Člani MAL’PREPOZN: Bobni in tolkala / Drums & Percussions: Vilko Lovšin, Bas kitara / Bass Guitar: Janez Pivk, Kitare / Guitars: on Jamnik, Ritem kitara / Rhythm Guitar: Jurij Krajnik, Vokal, ak. kitara / Vocal, Ac. Guitar: Zoran Lipovšek

Vstopijo lahko polnoletni…VSTOPNINE NI!

Koncert se začne TOČNO ob 22h, po koncertu sledi zabava z DJ-em!