KluBar

MATJAŽ JELEN & SERGEJ ŠKOFLJANEC z bendom!

Matjaž Jelen (Šank Rock) in Sergej Škofljanec (ex San Di Ego) bosta v okviru KluBar dogodkov “2v1” nastopila v duetu, vendar ju bo spremljal CEL bend!

Oba poznamo kot vrhunska vokalista, zato se obeta prava glasbena poslastica! Slišali boste kar nekaj domačih kot tujih evergreenov.

Matjaž Jelen – vokal / Sergej Škofljanec – vokal / Samo Jezovšek – klaviature, vokal / Matjaž Skaza – bobni, vokal / Andrej Rot – kitara, vokal / Tomaž Dolžan – bas kitara, vokal bodo naredili prvovrstni žur!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne! Po koncertu sledi žur z DJ-jem.

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 5€ | od 51. do 150. – 6€ | od 151. naprej in na koncertu – 8€ | po koncertu – brezplačno.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

Koncerte podpira Smile!