KluBar

MIRAN RUDAN INDESIGN

Koncert in zabava s slovensko glasbo!

Legendarni Miran Rudan pevec skupin: Moulin Rouge, Randez Vous in Pop Design. Največje zapete uspešnice: Laure ni več, Debela deklica, Shoping in Graz, Ne bom ti lagal, Potepuh, Ko si na tleh, Pokliči me nocoj, Ostani moja ne odhajaj, Sedem dni, Ljubim te, Na božično noč, Nisem ti verjel, Zate, Nekoč bom zbral pogum, Na nebo, Ne joči, Medena  … vsi poznamo!

Člani zasedbe: Miran Rudan na vokalu, klaviature Tomaž Pavlin, bas Tomaž Zajšek, bobni Miha Recelj, kitara Maj Vlašič bodo naredili prvovrstni žur!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 6€ | od 51. do 150. je 8€ | od 151. naprej in na koncertu pa 10€.

Količina vstopnic je omejena, zato ZELO priporočamo nakup v predprodaji…koncert je bil vsa leta zelo hitro razprodan!

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

V kolikor se covid-19 razmere poslabšajo, bo potrebno upoštevati tudi vsa ostala navodila, predpisana s strani NIJZ oziroma vlade!