KluBar

Mitja Šinkovec – ŠIKI – večer posvečen Oliverju Dragojeviću in Akiju (Parni Valjak)

Dođi, Jesen u meni, Cesarica, Galeb i ja, Uhvati ritam, Moja je pesma lagana, Kad mi dođeš ti, Moj lipi anđele, Zastave, Sve još miriše na nju, U ljubav vere nemam, Vjeruj v ljubav, Lutka za bal, Prokleta nedelja, … na večeru večnih balad bomo s petjem pričarali še zadnji romantičen večer v letu 2023!

Mitja Šinkovec, znan tudi po vzdevku Šiki ima pri 33-ih letih za sabo že pestro pevsko kariero. Najprej je bil član skupine Tangels, nato je sodeloval v 2. sezoni šova Slovenija ima talent, 2 leti pel v ansamblu Veseli Begunjčani, deloval je kot pevec in frontman 101ka banda, leta 2017 je bil eden izmed tekmovalcev 4. sezone šova Znan obraz ima svoj glas. Od 2018 poje v Zvezde plešejo kot del Plesnega orkestra POP TV. Pel je tudi v funk zasedbi Towel of Shower in večkrat nastopil z Bid Bangom iz Radovljice, imel je glavno (moško) vlogo v muzikalu Za zmeraj! Leta 2021 je bil pevec v skupini Pop Design.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Vstopnina: 4€ predprodaja / 6€ na koncertu!

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!