KluBar

MRFY

MRFY so 4-članski novomeški indie rock pop fenomen, ki ga sestavljajo vokalist in kitarist Gregor Strasbergar, bas kitarist Lenart Merlin, kitarist Tomaž Zupančič in bobnar Rok Klobučar. Fantje tresejo slovenske odre že 5 let. Septembra 2018 je skupina izdala prvenec Story.

Po prvi prisilni korona pavzi so leta 2020 s prijatelji Matter predstavili poletni zagonetni cross over hitič Zonzei, še prej pa se z izkušenim Žarkom Pakom zakopali v studio na snemanje novega materiala. Spomladi 2021 je udaril izjemno odmeven singl Zaljubila, po poletnem razdejanju po slovenskih odrih pa so se poklonili zvesti fan bazi s hitom generacije Prjatučki, ki je doslej njihov najuspešnejši komad.

Spomladi 2022 so izdali tretji singl “Angeli”, ki je napovedal drugo ploščo z naslovom ”Use”. Leto zaključujeta še 2 singla: San Francisco in Tobogan ter nagrada Zlata piščal za pesem leta (Prjatučki) in uvrstitev kar TREH singlov med deseterico najbolj predvajanih skladb leta 2022 na Valu 202.

Letos spomladi so snemali nov material v Londonu za svojo prvo ploščo v tujem jeziku, ki jo bodo jeseni predstavljali v tujini. Oktobra 2023 so na svojem največjem koncertu do zdaj napolnili in razprodali novo dvorano Media Center v Ljubljani in skupaj s 3000 glavo množico skoraj 3 ure preigrali svoj nov in star material in na svoj poseben način obeležili prvi MRFY praznik!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 19€ | do 150. je 22€ | od 151. naprej in na koncertu pa 25€.

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

Vabljeni na odbito in edinstveno doživetje s skupino MRFY!

Koncerte podpira: Smile 😉