KluBar

POP DESIGN – prestavljeno na Naaaj dan!

Koncert je DOKONČNO prestavljen na soboto 5. 9. 2020 na NAAAJ DAN v Predoslje! VSTOPILI BOSTE LAHKO Z NAŠIMI KLUBAR VSTOPNICAMI!
V primeru, da vam datum ali kraj ne ustreza, lahko do četrtka 4. 9. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

_________________________________________

Koncert in zabava s slovensko glasbo!

Skupina Pop Design je zvezda stalnica na slovenskem glasbenem nebu že od leta 1985.
Legendarne plošča “Slava Vojvodine Kranjske”, na kateri so pesmi: Ne bom ti lagal, Potepuh, Ko si na tleh, Pokliči me nocoj, Ostani moja ne odhajaj, Sedem dni, Ljubim te, Na božično noč, Nisem ti verjel, Zate, Nekoč bom zbral pogum, … vsi poznamo!
Trenutno zelo uspešno pop skupino v Sloveniji, ki naredi absolutni žur, tvorijo člani: Miran Rudan, Jani Marinšek, Tomaž Pavlin, Damjan Tomažin, Matjaž Vlašič in Tomaž Zajšek.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 7€ | od 51. do 200. je 8€ | od 201. naprej in na koncertu pa 9€.
Količina vstopnic je omejena, zato ZELO priporočamo nakup v predprodaji…koncert je bil vsa leta do sedaj zelo hitro razprodan!

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/