KluBar

PSIHOMODO POP

Psihomodo Pop so bili ustanovljeni leta 1983, z bliskovito hitrostjo pa so zavzeli vse države nekdanje Jugoslavije. Njihov prvi album “Godina zmaja”, izdan leta 1988, je zasedbo nemudoma povzdignil v status vodilne skupine takratne rock scene, “Ja volim samo sebe” pa je bila po mnogih časopisnih anketah razglašena za pesem leta. Leta 1990 so se odpravili na turnejo po takratni Sovjetski zvezi, kjer so razprodali kar 60 koncertov, leto pa so okronali z nastopom s svetovno znanimi Ramones na koncertih v Ljubljani in Zagrebu. Za seboj imajo Psihomodo Pop že impresivnih 10 studijskih albumov, za predzadnji album »Ćiribu Ćiriba« so tudi prejeli nagrado Porin za album leta.

Psihomodo pop oder zatresejo s surovo močjo rock’n’rolla s svojimi največjimi uspešnicami kot so: »Frida«, »Kad sam imao 16«, «Osjećam se haj, mozak baj, baj«, »Natrag u garažu«, »Telegram Sam«, »Ramona« in »Ja volim samo sebe«. Fantje, ki so znani po ognjevitih in prepričljivih odrskih nastopih, so glasbo rock’n’rolla pretvorili v življenjski stil. Z markantnim frontmanom Davorjem Gobcem na čelu, na odru ustvarijo posebno atmosfero s katero so si pridobili privrženo občinstvo.

LETOS Psihomodo pop napovedujejo nov studijski album, izid monografije ter dokumnetarnega filma o 40-letni zgodovini benda!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 16€ | od 51. do 150. je 18€ | od 151. naprej in na koncertu pa 20€.

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20. in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

Koncerte podpira: Smile 😉