KluBar

RIBLJA ČORBA

RAZPRODANO!

Edinstven klubski koncert legendarne rock skupine!

Ena najlegendarnejših rock skupin na področju balkana prihaja v KluBar. Riblja Čorba bo s svojimi številnimi uspešnicami in tudi s skladbami, ki jih ne izvaja prav pogosto, izpeljala poseben intimen klubski nastop za le 300 obiskovalcev!

Skupina Riblja Čorba obstaja že več kot 40 let in vseskozi koncertira po celem svetu. Dolgo in uspešno kariero spremlja izjemno bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošč in mnogo knjig. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni s tem, ko je bila kar nekajkrat proglašena za skupino leta in z vsem, kar je ustvarila v preteklih desetletjih.

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 20€ | do 150. je 22€ | od 151. naprej in na koncertu pa 25€.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

Koncerte podpira: Smile 😉