KluBar

R’n’R žur – Mimi Margot & The Road Crew

Vabljeni na pravi Rock’n’Roll žur, kjer zavlada ples, lepe ženske in frizure!

Vrata odpremo ob 21h, ob 21:00 “Mimi Margot”, ob 22:30 “The Road Crew”!

Ljubljanski rockerji “Mimi Margot” delujejo od leta 2021. Jure (vokal in kitara), Katarina (klaviature in back vokali), Peter (kitara), Tomaž (bas) in Gregor (bobni) z zelo raznolikim glasbenim pedigrejem ustvarjajo avtorsko glasbo nabito s pozitivno energijo.

Zasedba” The Road Crew”  ki jo sastavljajo Maks Koren (tolkala), Josip Martinović (vokal, kitara in orglice), Antonio Mik (bas kitara in vokal), Blaž Črnivec (kitara, vokal), bodo v Klubar prinesli dozo rock and rolla, rockabillya in countrya 50tih in 60tih let prejšnjega stoletja. Pričakujte napad zelo živahnih, plesnih ritmov v stilu Elvisa, Johnny Casha, Jerry Lee Lewisa, Roy Orbisona, …. ki jih bodo zaigrali z občutokom in energijo. Le s pivom se lahko branite plesa!

Prvih 100 »early bird« vstopnic le 4 | do 101. pa 6€!

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!