KluBar

ROCKY III – Večeri z okusom

Poletni  Večeri z okusom oziroma kulturno-zabavni koncerti na terasi lokala KluBar. Vedno polno, vedno kvalitetno, prijetno…VSTOPNINE NI!
ROCKY III

Škofjeloški Trio prekaljenih glasbenih mačkov, Marijo Lovrić na kitari, Dragan Ristov na bas kitari in Matija Krajnik na vokalu,  ki so svoje moči združili lansko jesen.  Tokrat v “ring “ vstopajo oboroženi z naborom rok in pop hitov , preoblečenih v akustični maniri!

Slišali boste klasike od: Simply Red, Prince, Skunk Anansie, Robbie Williams, Smashing Pumpkins, Kings of Leon, Red Hot Chilli Peppers, Ed Sheeran, Pearl Jam, …

Na kratko…RAZNOLIKO in KVALITETNO! 

Koncert se začne TOČNO ob 22h!

Lepo vabljeni, VSTOPNINE NI!

Možna je rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20.30 in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.