KluBar

RUDI BUČAR in BANDA – ODPOVEDANO!

KONCERT JE ODPOVEDAN!
Obupali smo…ukrepi se vlečejo v nedogled in izgubili smo vero v izpeljavo koncerta v našem KluBaru. ?
Vračali bomo kupnino za vstopnice na način:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Prosimo, da nam pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.
Prosimo, da nam maile pošljete najkasneje do 15.4.2021.

 

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

___________________________________________________________

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že skoraj poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo 11. aprila ponovno pri nas! S tem domiselnim mojstrom kreativne interpretacije bo nastopila tudi posebna za KluBar sestavljena BANDA odličnih glasbenikov.

Na voljo so vstopnice po ceni 14€.

Izjemoma kombinatorno prodajamo tudi VSTOPNICE stranska sedišča – 15€ (na podestu s pogledom na desno stran odra) – PRODAJA SEDIŠČ JE TRENUTNO USTAVLJENA, ker bo koncert po vsej verjetnosti zunaj in bo sedišč manj, kot jih lahko zagotovimo notri.

Prodajno mesto je lokal KluBar, lahko pa jih kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/