KluBar

St. Patrick’s Fešta!

Guinness, Tully, hostese, nagrade, okrašen prostor in še kaj dobrega za pod zob! To bo na St. Patrick’s day v lokalu KluBar!

Ponudili bomo nekaj irske in tudi ostale žur, plesne glasbe. Torej za vsakogar nekaj!

DAN SVETEGA PATRICKAa je praznik, ki se vsako leto praznuje 17. marca, na dan smrti svetega Patrika, (cca 385–461), glavnega zavetnika Irske.

Dan svetega Patrika je državni praznik in dela prost dan na Irskem. Praznik se množično praznuje tudi med irsko diasporo, predvsem v Združenem kraljestvu, Kanadi, ZDA, Braziliji, Argentini, Avstraliji, Novi Zelandiji in KLUBARU, zato je dan sv. Patrika najbolj razširjen državni praznik na svetu!

VABLJENI V SVET IRSKE / WELCOME TO IRISH WORLD

VSTOPNINE NI! / FREE ENTRANCE! / 18+

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 10€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20. in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Za e-rezervacijo pojdite na: https://klubar.si/dogodki in kliknite na dogodek, kjer bi radi rezervirali mizo, vnesete podatke in kupite “vstopnico”, ki pomeni “rezervacija mize s štirimi stoli”.