KluBar

SAN Di EGO – album release

Skupina San di Ego še vedno trdno brani okope pravega rock ‘n’ rolla, njihova glasba pa je našla zvesto občinstvo.

San di egovci so v zadnjih letih koncertno prečesali Slovenijo, zdaj pa so tik pred izidom že četrtega studijskega albuma, ki so ga poimenoval NA DRUGI STRANI STRAHU in prav v KluBaru ga boste lahko prvič videli, slišali in tudi kupili!

San di Ego so v minulih dveh letih nastopili na vseh večjih slovenskih festivalih, koncertih širom Slovenije. Še vedno pa jim največ pomeni pristen stik z občinstvom, ki najbolj pride do izraza  ravno na klubskih koncertih, ko se meja med odrom in občinstvom zmanjša.

Četrti studijski album NA DRUGI STRANI STRAHU, tako kot člani benda, ne pristaja na kompromise. Prinaša čistokrvni rock n’ roll, ki najbolje deluje izven cone udobja, izven okvirjev in pravil.

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 7€ ali vstopnica + CD le 14€| do 150. je 8€  ali vstopnica + DC za 16€| od 151. naprej in na koncertu pa 10€ ali skupaj s CD-jem, 20€.

Količina vstopnic in CD-jev je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

Koncerte podpira: Smile 😉