KluBar

TABU

Tabu je slovenska pop rock skupina, ki je nastala leta 1998. V takšni zasedbi je skupina izdala prve tri albume. Letos Evo Beus v vlogi vokala zamenja ptujčanka Katarina Samobor in takoj dokaže, da ji je vloga pisana na kožo!  

Leta 2000 skupina izda svoj prvenec »Tabu« z megahiti, kot so Dobra Vila, Tabu, Lahko sem srce, Telegram, Adrenalin. Kasneje dopolni svoj seznam uspešnic s pesmimi, kot so Angel, Divje,Ocean, Poljub v srce, kasneje pa sledijo še Greh, V soju luči, Zgodba za jutri, Oblak za dva, Pesek in dotik, Namesto srca, Poljubljena, Moje Luči, Romanje, Nabiralka zvezd itn. Torej vabljeni na koncert večnih pesmi!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se začne koncert!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 16€ | od 51. do 150. je 18€ | od 151. naprej in na koncertu pa 20€.

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!

Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Povezava na e-vstopnice: https://www.t-a-b-u.com/event-details/kranj-klubar-1

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Pozor: mizo imate rezervirano med 20. in 22. uro, kasneje se miza sprosti in ne vračamo kupnine, če ne izkoristite rezervacije. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!