KluBar

VESNA PISAROVIĆ

Vesna Pisarovićhrvaška pop in jazz pevka!

Vesna Pisarović je že zgodaj v otroštvu začela obiskovati glasbeno šolo, kjer se je učila igranja flavte, prepevala v zborih in se udeleževala različnih glasbenih tekmovanj. Sredi 90-ih let prejšnjega stoletja se je preselila v Zagreb, kjer je študirala fonetiko in kroatistiko ter začela nastopati kot pevka v klubih in pisati svoje pesmi.

Leta 2002 je zmagala na Dori, hrvaškem nacionalnem izboru za Pesem Evrovizije, in zastopala Hrvaško na Pesmi Evrovizije 2002 v Talinu s pesmijo Everything I Want. Zasedla je 11. mesto. Uveljavila kot pop pevka na domačem Hrvaškem, pa tudi v drugih državah nekdanje Jugoslavije. Kasneje je se bolj usmerila v jazz in v den Haagu končala študij jazz petja.

Hite kot so: Jutro Donosi Kraj, Da znaš, Dolje na koljena, Da Sutra Umrem, Neka ljudi govore, … vsi poznate!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne! Po koncertu sledi žur z DJ-jem.

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 15€ | od 51. do 150. – 18€ | od 151. naprej in na koncertu – 20€ | po koncertu – brezplačno.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

Koncerte podpira Smile!