KluBar

ZMELKOOW

Glede na težke čase, ki se vsled globalnemu segrevanju, lokalnemu zmrzovanju, bacilih in jedrskih grožnjah nakazujejo, se prav lahko zgodi, da bo Zemljo vzel vrag preden dvakrat pomežiknemo. Zmelkoow so v skrbi, da se ob realizaciji tega črnega scenarija ne bi uspeli vljudno pravočasno posloviti od svojih oboževalcev, preventivno v Kinu Šiška že odigrali bliskovito hitro razprodani »Veliki poslovilni koncert – prvič«.

Ker pa do katastrofe zaenkrat še ni prišlo, bodo še malo pobrcali in prvega aprila za vse, ki niso dobili karte, si želijo repete ali jih preprosto matrata firbec in žeja v KluBaru odigrali praktično enak repertoar.

Se vidimo! Če vam kdo reče, da špil odpade zaradi kataklizme, gre za prvoaprilsko šalo – kataklizma je zaradi slabe vremenske napovedi namreč prestavljena na teden kasneje.

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 10€ | do 150. je 12€ | od 151. naprej in na koncertu pa 15€.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Možna je tudi rezervacija miz, in sicer po sistemu 20€ za mizo s štirimi stoli. Torej lahko rezervirate mizo za 4, 8, 12 oseb! V kolikor se odločite npr. za mizo za 8 oseb, kupite 2 rezervaciji. Poleg rezervacije morate kupiti tudi osnovno vstopnico za koncert!  Povezava je enaka kot na e-vstopnice, kjer na izbranem dogodku pritisnete gumb “rezervacija mize” : https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci!

Koncerte podpira: Smile 😉