KluBar

4 v 1 – The Strings 1., Ariabada, Diverso, The Strings 2

Decembra 1999 smo čakali milenium, Anže (the Strings, Ariabada, Diverso) in Gašper (the Strings, Aribada, Diverso, Blow up, Help! Beatles tribute,…) pa sta zraven začela ustvarjati skupino THE STRINGS 1. V prvih letih novega tisočletja je skupina nastopala po lokalih Slovenije, na gimnazijskih in študentskih žurkah ter na raznih festivalih. Člani skupine so bili Alenka Rajgelj Šilar, Gorazd Tršan, Peter Selan, Gašper Oblak in Anže Tršan. Posneli so tudi nekaj avtorskih komadov, občinstvo pa navduševali z rock coverji.

Po razhodu prvotne zasedbe The Strings 1. so se Gašperju in Anžetu pridružili Andrej Bajželj, Gašper Strniša in Damir Novak. Tako je nastala Aribada, ki je v svojem kratkem obdobju (2005-2006), nastopala po lokalih po Sloveniji in bila izrazito žurersko razpoložena.

Leta 2006 je bil čas za ustvarjanje avtorskih pesmi, Gašper in Anže sta ponovno poiskala glasbenike, ki bi bili čim bolj glasbeno različni, kar bi vodilo do prepleta različnih stilov glasbe in s tem nastanku nepozabnih pesmi. Prišli so Urška Oblak, Sergej Primožič in Dane Lukan, katerega je kasneje zamenjal Gašper Šest. Zaradi različnosti so si izbrali ime Diverso. Diverso so nastopali po odrih Širom Slovenije in se udeleževal raznih natečajev, zmagali v prvi oddaji Glasborole, nastopili v oddaji TLP ter posneli videospot za pesem Do nebes.

Anže je leta 2007 začel pogrešati preigravanje rock uspešnic in je obudil skupino The Strings s prvotnim članom Gorazdom Tršanom, pridružil se je Luka Tršan, Gašper Šest in Blaž Pipp. Na začetku sta s svojim vokalom pomagali tudi Saša Bedenk in pa Alenka Rajgelj Šilar. The Strings so nadaljevali v rock stilu in še vedno po 20 letih naredijo noro in nepozabno rock žurko.

Predprodaja/redna cena vstopnic je 3€!

Z vabilom BREZPLAČNO!

Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup vstopnic v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/