KluBar

DMP – DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV in JOHN F. DOE – 2v1

DVE odlični skupini v ENEM večeru!

DMP – DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV

Društvo mrtvih pesnikov so lansko leto izdali nov album Avstronavt. Na 8. studijskem albumu skupine je 10 skladb, ki so nastajale dve ustvarjalni leti in utegnejo preživeti naš čas.
Bend je v vseh teh letih dozorel v izjemen koncertni kolektiv, ki v prepričljivi zvočni podobi in interpretaciji ponuja predvsem srce na dlani. Že leta nastopa v nespremenjeni zasedbi, ki danes ponuja najboljšo koncertno izkušnjo v vsej zgodovini benda:
Alan Vitezič – vokal, kitara
Peter Dekleva – kitara
Tomaž Koncilija – bas, vokal
Boštjan Artiček – klaviature
Marko Zajc – bobni

Ti si vse, Me že ma da bi te, Rabm, Nebo nad Berlinom, Komu zvoni, Astronavt, Padalo za strah, Čip, Tinta in pero … Vse to in več!

wp: https://dmp.si/

JOHN F. DOE

Rock band John F. Doe je bil ustanovljen leta 2010, ko je skupino prijateljev združila želja po ustvarjanju edinstvene in kakovostne glasbe. Sledilo je iskanje koncertov in igranje v živo, leta 2015 je izšel njihov prvenec z naslovom JFD. Močen vokal in razločen vibrato vokalista Marka Zemljiča obogati raznoliko tehniko, melodične verze in uporabo raznovrstnih zvočnih efektov, ki jih priskrbita kitarist Aleš Svetina ter klaviaturist in back vokalist Luka Zemljič. Dinamično ritem sekcijo ustvarjata Bojan Marinko na bobnih in Tilen Knaflič na bas kitari. Njihova glasba je zlitje različnih stilov, najbolj pa se poigravajo z zvoki Indie in Garage rocka. Letos so izdali novi album »Druga Stran«.

wp: http://www.johnfdoe-music.com

 

____________________________________________________________________

Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 21:45 pride na oder skupina JOHN F.DOE in nastopa do 23:15, nato ob 23:30 še DRUŠTVO MRTVIH PESNIKOV in nastopa do 1:00. Torej bodite točni…

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 6€ | od 51 do 200 je 7€ | od 201. naprej in na koncertu pa 8€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji!

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopijo lahko le polnoletni!

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Koncerte podpira: Union!