KluBar

GAL in SEVERA GJURIN

KONCERT je PRESTAVLJEN!

Spoštovani, žal žal moramo ponovno prestaviti koncert, ker sta danes tako Gal kot Severa zbolela. Smo v času grip, viroz in upamo, da razumete. Koncert je prestavljen na četrtek, 27. 2. 2020 z začetkom TOČNO ob 20:30 (uro prej, kot bi začela danes). Tako Gal in Severa kot tudi KluBar se Vam iskreno opravičujemo za te nevšečnosti in hkrati obljubljamo, da se bomo vsi skupaj v četrtek 27.2. še posebej potrudili.

V kolikor se v četrtek, 27.2. ne morete udeležiti koncerta, vam bomo seveda vrnili kupnino do sobote 15.2.2020! Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:

  • vsi, ki ste kupili vstopnice v lokalu, morate vrniti vstopnice v lokal in natakar vam bo vrnil kupnino.

vsi, ki ste kupili vstopnice po spletu, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

Za konec tradicionalnega Prešernovega smenja v Kranju je pravi trenutek za umirjen kulturen koncert. V prijetnem domačem ambientu nas bosta Gal in Severa popeljala čez njuno celotno glasbeno ustvarjanje.

Severa in Gal sodelujeta od mladostniških let do danes, ustvarjata znotraj lastnih solističnih glasbenih karier, ves čas pa se njuni poti dopolnjujeta. Severa se je v dobrih desetih letih udejstvovala kot likovnica in pedagoginja, koncertirala in izdajala pesmi in plošče ter sodelovala pri različnih projektih. Gal – pevec, avtor, multiinštrumentalist, producent, literarni ustvarjalec – je v dobrih osemnajstih letih izdal več kot deset samostojnih plošč in napolnil mnogo dvoran. Z zavezanostjo in predanostjo glasbi in z močnimi besedili pesmi, ki jih pojeta, sta pustila neizbrisen pečat v današnjem glasbenem prostoru.

NOVOST: Na koncertu bodo sedišča S SEDEŽNIM REDOM, zato je število vstopnic zelo omejeno.

Vrata odpremo ob 20:00, koncert se začne TOČNO ob 20:30!

Vstopnina:

  • vstopnice s sedežnim redom do 10. vrste – 16€
  • vstopnice s sedežnim redom od 10. vrste – 14€
  • stojišče – 13€

Stojišča so le na zarisanem območju! Označbe, pozicije na območju “stojišče” so simbolične, kar pomeni, da lahko stojite, kjerkoli na predpisanem območju.

Dodajanje stolov v katerikoli del prostora ni dovoljeno!

Prodajno mesto je lokal KluBar, lahko pa jih kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Ostale info: http://www.severagjurin.si / http://www.severagjurin.si/gal-gjurin