KluBar

JOŠKE VN – I. novodobni koncertni-žur!

Žal smo malo preveč pohiteli…in bomo zato še malo morali počakati. Koncert bo v soboto, 20.6.2020!!! DOKONČEN DATUM!

V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do petka 12. 6. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

Zelo neučakano napovedujemo prvi KONCERTNI-ŽUR skupine Joške Vn! Koncert bo zunaj na terasi, omejen na 200 obiskovalcev! Terasa lokala sprejme 500 obiskovalcev, zato bo vsak lahko našel svoj prostor. Istočasno vas prosimo, da s seboj prinesete zaščitne maske, ker moramo narediti nekaj selfijev v maskah in s tem ozaveščati tudi ostale, da je takšen žur v maskah trenutno edini varen način zabave! Torej zažurajmo odgovorno!

V podporo bendu in lokalu bo vstopnina 5€. Priporočamo, da vstopnice kupite v predprodaji TAKOJ, ker je na voljo le 200 vstopnic!

Koncert se bo začel TOČNO ob 21:30!

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

VSI dogodki pri nas so namenjeni polnoletnim osebam.