KluBar

KOALA VOICE in MRFY – 2v1

dva TOP koncerta v ENEM večeru!

KOALA VOICE

Koala Voice so pred pol desetletja izdali prvi album Kangaroo’s a Neighbour in  se takoj zelo aktivno vključili v slovenski glasbeni prostor.
Z mešanico rocka, popa, disca, punka in dobro odrsko prezenco so pričeli pohod po domačih in tujih odrih: od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve in Liverpoola, do Talina, Varšave in Groningena. Nastopili so tudi pred Pixies v ljubljanskih Križankah in festivalih, kot so Pohoda, Exit, InMusic.
Predlani so izdali drugi album Wolkenfabrik, ki po mnenju Mance, Tilna, Domna in Mihe nastavlja ogledalo korakom. V lanskem letu je izšel akustični album Koala Voice:Izštekani, v zadnjih decembrskih dneh leta 2018 pa so izdali še album Woo Horsie! Vse zveni noro dobro, zato vsi, ki spremljate njihove koncerte, se vidimo, ostali pa … po želji.

MRFY

Slovenski javnosti se je skupina MRFY pokazala s svojim odlično sprejetim prvim singlom, ki so ga izdali na božični dan leta 2016. V letu 2017 so imeli kar dve najbolj predvjane pesmi na Valu 202 – »Domače Top 5«, in sicer Klic 76 in Always.  Torej leto 2017 je bilo za njih prelomno, saj so dobro sprejete pesmi tako med poslušalci, kot med kritiki, začeli predstavljati na vedno večjih ter pomembnejših odrih. Septembra 2018 je izšel 1. album »A Side of the Story«, ki je požel same pozitivne kritike.

Navkljub vsem nastopom, radijskim predvajanjam, pa je MRFY v prvi vrsti sinonim za skupino štirih posameznikov, ki diha, živi in razvija svojo glasbo ter ideje, skozi katere se izraža in povezuje.

 

Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 22h nastopi skupina MRFY in nastopa do 23:15, TOČNO ob 23:30 začnejo KOALA VOICE in nastopajo do 0:30. Torej bodite točni…

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 7€ | od 51 do 200 je 9€ | od 201. naprej in na koncertu pa 11€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar, vstop 18+

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/