KluBar

Mi2 – prestavljeno na 2.4.

Date/Time
02/04/2022 20:30


_____________________

Koncert je zaradi trenutnih covid razmer PRESTAVLJEN na 2. april 2022!

V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do petka 14. 1. 2022 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne (11 dni imate časa), izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
ČE STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
ČE STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.
 
V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum še za kakšen mesec… Tako Mi2 kot tudi mi si zelo želimo koncert izpeljati in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju! Že kupljene vstopnice seveda veljajo za novi datum.
 
Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

_____________________

Sladka kot med, Čakal sn te ko kreten, Moja teta estera, Ko bil sn še mali pizdun, Zbudi me za 1. Maj, Sveta Margareta, Pojdi z menoj v toplice, Črtica, Hči vaškega učitelja, Čista jeba …

Vrata odpremo ob 20:30, ob 21:30 se koncert začne! Po koncertu sledi zabava z DJ-em.

Več o MI2: https://www.mi2.si/

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 18€ | od 51. do 150. je 20€ | od 151. naprej in na koncertu pa 22€.

Količina vstopnic je zaradi razmer omejena le na 250, zato ZELO priporočamo nakup v predprodaji…koncert je bil vsa leta pri precej večji količini prodanih vstopnic razprodan!

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Vstopijo lahko le polnoletni obiskovalci, ki izpolnjujejo PCT pogoj! Upoštevati je potrebno tudi vsa ostala navodila, predpisana s strani NIJZ.

sl_SISlovenian
en_GBEnglish sl_SISlovenian