KluBar

PERO LOVŠIN in Španski borci

Koncert bomo izpeljali…
S seboj imejte zaščitne maske (lahko jih kupite tudi pri nas po ceni 1€). Spredaj bo možno gibanje z zaščitnimi maskami, zadaj bodo mize. Nekaj vstopnic je še na voljo, koncert bo omejen na 200 obiskovalcev!

Koncert je prestavljen na soboto 27. 6. 2020!
V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do petka 8. 5. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum še za kakšen mesec…Tako Pero Lovšin kot tudi mi si zelo želimo koncert izpeljati in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju!

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!
________________________________

Že tradicionalni koncert legendarnega PETRA LOVŠINA s Španskimi borci. Z leti preverjeno dejstvo: »Pravi punk-rock koncert za St’Patricks vikend res paše!«

Bandiera rossa, Čist nor, Moja mama je strela, Osmi dan, Marija pomagej mi, Greva punca v južne kraje, Ko so češnje cvetele, Ukradeni spomini, Dobri profesor, Hiša nasprot sonca, Zvečer v mestu, Julita, Še en krog, in še in še …

Pero živa legenda obljublja prvovrstni rockerski žur z večnimi hiti, mi pa obljubljamo mrzlo pivo (Guinness bo v akciji)!

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 7€ | od 51. do 200. – 8€ | od 201. naprej – 9€.

Prodajno mesto je lokal KluBar, lahko pa jih kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/?s=07

Več info na: https://www.facebook.com/PeterLovsinOriginal/