KluBar

RECYCLEMAN & SMAAL TOKK, 2v1

DVA kontroverzna Glasbenika v ENEM večeru!

RECYCLEMAN exAliEn

Nekoč znan kot AliEn. Oče slovenskega rapa. S prvencem “Leva scena” (1994), ki upravičeno velja za prvi slovenski rap album, je nepovratno spremenil glasbeno prizorišče. Na nadaljevanje smo nato čakali pet let. In bilo je vredno, “Smetana za frende” (1999) je bila res slastna. Potem je AliEn postal Dalaj, spoznaval je svet in domovino, nizal preobrazbe, delal raznolike projekte… do povratka kot Recycleman pred šestimi leti. Odtlej pa vedno zelo zelo kvalitetno izpelje vsak nastop, ki zajema celotno glasbeno ustvarjanje. Tako boste podoživeli 25 let  albuma “Leva scena”, 20 let “Smetane za frende” in še “Red’a’Red”, “D’Rap, RecycleMan”.

SMAAL TOKK

“Rajši izdam plošču ku domovinu”, pravi Smaal Tokk!

Smaal Tokk, primorski samooklicani gengsta raper, ki stresa nerimane modrosti slovenskega podeželja ob spremstvu pop-jazz-rock melodij in ki ženo Radmilo jemlje veliko bolj resno kot življenje samo, se dve leti po izidu druge plošče končno podaja na koncertno turnejo po Sloveniji. No, na koncert tu in tam. No, pač na koncert Recyclemana, kjer bo po spletu naključij zablestel kot predskupina. No, zablestel. Ima pa res dobro spremljevalno ekipo glasbenikov.

_____________________________________________________

Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 21:45 pride na oder SMALL TOKK in nastopa do 23:00, nato ob 23:15 še RECYCLEMAN in nastopa skoraj do 1:00. Torej bodite točni…

OBA GLASBENIKA BOSTA NASTOPILA S SVOJIM BENDOM!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 7€ | od 51 do 200 je 8€ | od 201. naprej in na koncertu pa 9€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji!

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/