KluBar

TINKARA KOVAČ in AVTOMOBILI – 2v1

DVE odlični skupini v ENEM večeru!

TINKARA KOVAČ

TINKARA KOVAČ  pride z bendom, ki zveni odlično!  Izkušeni glasbeniki in glasbenica, pevka, diplomirana flavtistka, producentka ter avtorica številnih skladb, ki jih večinoma vsi poznate…Ko bo prišel, In sta šla, Brez laži, Med zemljo in zrakom, Slepa Sreča, Sonce v očeh, Spezzacuori, Veter z juga… Slišali boste tudi nekaj novih skladb in seveda vse omenjene večne hite. Tinkara se zelo rada vrača v Kranj k svojim zvestim poslušalcem in obljublja poseben, energičen koncert!

wp: http://www.tinkara.net/

AVTOMOBILI

Novogoriška skupina Avtomobili praznuje že 37 let aktivnega delovanja. V osemdesetih letih je pretežno nastopala zunaj Slovenije, v republikah nekdanje države, pozneje ob osamosvojitvi pa je svoje delovanje in ustvarjanje usmerila na slovenski prostor.

So eni najbolj plodnih in prepoznavnih slovenskih skupin, na svoji bogati glasbeni poti pa so nanizali devet avtorskih studijskih albumov, s katerih še danes presenetljivo sveže in brezčasno zveni zajeten zalogaj velikih uspešnic, kot so Argentina, Ona nosi uniformu, Skozi leta, V mrzlih dvoranah, Pot domov, Hvala za pisma, Ljubezen ne stanuje tu, Enakonočje, Sama, Drugačno nebo in Gospodar, če naštejemo le nekatere.

Avtomobili nastopajo v zasedbi: Marko Vuksanovič – vokal / Mirko Vuksanovič – klaviature, vokal / Boštjan Andrejc Bushy – kitara, vokal / David Morgan – bobni / David Šuligoj – bas kitara.

wp: http://www.avtomobili-band.si

____________________________________________________________________

Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 21:45 pride na oder skupina AVTOMOBILI  in nastopa do 23:15, nato ob 23:30 še TINKARA KOVAČ in nastopa do 1:00. Torej bodite točni…

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 6€ | od 51 do 200 je 8€ | od 201. naprej in na koncertu pa 10€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji. Tudi kar nekaj boste privačevali, če boste vstopnice kupili prej!

Vstopijo lahko le polnoletni!

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/

Koncerte podpira: Union!