UNFORGIVEN 4 – tribute to Metallica

Date/Time
02/05/2020 21:00


Koncert je prestavljen na petek 2. 5. 2020. V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do ponedeljka 23. 3. 2020 vrnete vstopnice. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:

– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

Tribute to Metallica – Unforgiven 4 

Gre za edini slovenski uradni Metallica tribute band, ki ponuja vrhunsko avtentično predstavo metalskih gigantov, tako glede izvedbe, zvoka in postavitve na odru. V letu 2018 se je ekipa štirih odličnih glasbenikov s kilometrino odločila, da navdušenje nad  svojimi najstniškimi idoli Metallico nadgradijo z ustanovitvijo prve profesionalne tribute zasedbe “Tribute to Metallica” v Sloveniji, pod uradnim imenom Unforgiven 4. Suveren glasbeni nastop, tehnična izvedba in odrski performance so na dosedanjih koncertih prepričale vsakega obiskovalca.

Band sestavljajo štirje prekaljeni glasbeniki:

Jure Jurca – kitara, glavni vokal (Vagabunda, Chaosstar, After Burn), Matevž Pavčnik – kitara, vokal (Vagabunda, Mit, Maršali), Borut Šemerl – bas, vokal (G.A.R.T.H., Prisluhnimo Tišini, Abstrakt), Primož Jelševar – bobni, vokal (Chaosstar, Ambasador of siffilis)

Predstavitveni video:

https://www.youtube.com/watch?v=iDQ42t6s5AI

Vrata odpremo ob 21h, skupina nastopi ob 22h!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 4€ | od 51 do 200 je 5€ | od 201. naprej in na koncertu pa 7€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar, vstop 18+

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/