KluBar

UNFORGIVEN 4 – tribute to Metallica

Koncert je še dodatno prestavljen na soboto  12. 9. 2020!
V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do petka 17. 7. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
– VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum na jesenski čas!

Hvala za vašo strpnost in veliko podporo pri prestavljanju koncertnih dogodkov, saj vas večina ne uveljavlja zahtevkov po vračilu kupnine, kar v tej krizni situaciji veliko pomeni nam organizatorjem kot tudi nastopajočim! Še enkrat HVALA in ostanite zdravi!

_________________________________________

Tribute to Metallica – Unforgiven 4 

Gre za edini slovenski uradni Metallica tribute band, ki ponuja vrhunsko avtentično predstavo metalskih gigantov, tako glede izvedbe, zvoka in postavitve na odru. V letu 2018 se je ekipa štirih odličnih glasbenikov s kilometrino odločila, da navdušenje nad  svojimi najstniškimi idoli Metallico nadgradijo z ustanovitvijo prve profesionalne tribute zasedbe “Tribute to Metallica” v Sloveniji, pod uradnim imenom Unforgiven 4. Suveren glasbeni nastop, tehnična izvedba in odrski performance so na dosedanjih koncertih prepričale vsakega obiskovalca.

Band sestavljajo štirje prekaljeni glasbeniki:

Jure Jurca – kitara, glavni vokal (Vagabunda, Chaosstar, After Burn), Matevž Pavčnik – kitara, vokal (Vagabunda, Mit, Maršali), Borut Šemerl – bas, vokal (G.A.R.T.H., Prisluhnimo Tišini, Abstrakt), Primož Jelševar – bobni, vokal (Chaosstar, Ambasador of siffilis)

Predstavitveni video:

https://www.youtube.com/watch?v=iDQ42t6s5AI

Vrata odpremo ob 21h, skupina nastopi ob 22h!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 4€ | od 51 do 200 je 5€ | od 201. naprej in na koncertu pa 7€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto: lokal KluBar, vstop 18+

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice: https://klubar.si/vstopnice/